Rólunk

Történet

A ClassicFlame márka a Twin-Star International Inc. U.S.A.-hoz tartozik, amelyet Magyarországon a Classic Flame Kft képvisel.
sediu twin star

1996-os alapítása óta, a Twin-Star International Inc. egy többszöri díjnyertes gyártó, amelynek célja, hogy a nagy figyelemmel és gondosan készített innovatív tervezésű bútorzatai és kandallói által megbízóinak otthonát gazdagabbá és szebbé tegye. Tervezőik és mérnökeik egyaránt tanulmányozzák a bútorzatokat meghatározó klasszikus és jelenkori modern stílusirányzatokat, valamint tendenciákat annak érdekében, hogy kandallóikkal és bútorzataikkal gazdag és változatos kínálatot biztosítsanak. A Twin-Star termékekhez a legjobb minőségű keményfát, faburkolatot és kezelt fát használják, amelyeket sajátos módon alkalmaznak, hogy az a lehető legjobban megfeleljen a személyes igényeknek és a bútorzatnak. A Twin-Star termékek gyártása minden szakaszában minőség ellenőrzésben részesül: az alapanyagoktól kezdve egészen a kész terméken át a csomagolásig, szigorúan betartva az AQL standardokat. A Twin-Star vállalat központi székhelye Delray Beach-ben, Floridában található, ahol a bútorzatokat és kandallókat gyártják. A Twin-Star vezetősége büszke termékeire amelyek cégük nevét viselik. Végezetül egy vállalatot nem az alapján lehet megítélni amit mond, hanem amit véghez visz. A mi teljesítményünk és termékeink pedig ezt tanúsítják.

Díjnyertes tervezés

A ClassicFlame elektromos kandallói számos díjat nyertek dizájnuk miatt.

Lásd a díjakat

Az elnök levele

Kedves vásárló! 

A Twin-Star International alapítása három alap kötelezettségre épül – forradalmi tervezés alkotása, a minőség mint prioritás megőrzése és kiváló technikai segítségnyújtás és konzultáció biztosítása üzlettársainknak, valamint vásárlóinknak. Ma, ez az három elv, amire a Twin-Star International márkái alapszanak. A díj nyertes elektromos kandallóktól és fürdőszoba bútorzattól kezdődően, az otthoni szórakoztató központokon, borállványokon, irodai és otthoni bútorzaton és melegítőkön keresztül – termékeink választéka folyamatosan bővül. Termékeink innovatív tervezését és forgalmazását a jövőben is folytatni fogjuk, hogy bútorzataink révén az ön élete szebb és egyszerűbb legyen. Több mint egymillió termék értékesítése után mi a Twin-Star International tudatába vagyunk annak, hogy egy elektromos kandalló vásárlása nem egy könnyű feladat, hiszen számos opció közül kell döntésre jutni. Megbecsüljük és értékeljük azt, hogy önök, bizalmukat a vállalatunk termékeibe vetették és hogy a vásárlónk lett. A Twin-Star International vállalat jövője ígéretes, erről tesz tanúbizonyosságot az elmúlt évtized sikeressége is. Sikerünk kulcsát a kemény munka, az alkalmazottaink elszántsága és vásárlóink támogatása jelenti.

Tisztelettel,

Robert Cohen

Elnök

Twin-Star International, Inc.

Vezető az iparban

A ClassicFlame világelső az elektromos kandallók tervezésében és kivitelezésében.
  • Az első aki olyan kandallóburkolatot gyártott amelyeknek stílusa a legelterjedtebb bútorzatokhoz illő, a legjobb minőségi keményfából és kézzel választott bútor borításból.
  • Az első aki speciális bútorzat előállításához használt technikákat alkalmazott
  • Az első aki az elektromos tűzhelybe farönkökbe épített dinamikus LED égőket elérve azt, hogy a tűz a lehető legvalóságosabb legyen.
  • A ClassicFlame kandallók „A legkiválóbb bútorzatok az elektromos kandallók iparában” elismerésben részesült.
Részletek

Minőség mindenekelőtt

A ClassicFlame alkalmazza a legszigorúbb gyártási protokollokat:
  • A Beérkező Minőségi Ellenőrzés (IQC) az alapanyagok és alkatrészek ellenőrzése – biztosítja azt, hogy a termék megfelel majd használati időtartama során.
  • A Gyártás felügyelése és a termékek ellenőrzése az AQL standardok szerint.
  • A csomagolás az ISTA standardok alapján – mivel a csomagolás az egyetlen olyan tényező amely megóvja az ön termékét a szállítás során.
  • Az Amerikai Egyesült Államok és Kanadai piacokon CSA standardok teljesítéséről szóló igazolás az Európain pedig CE. Sikeresen tesztelve és átlépve az összes UL 2021-es standardot. A CE, CSA és UL standard – garantálják a minőségét és megbízhatóságát az elektromos alkatrészeknek.
Részletek

English Moldova Romania Slovakia