Miért elektromos?

Nem szükséges hozzá fa

no-firewoodA hő termeléséhez, a ClassicFlame elektromos kandallóinak nincs szüksége fára. A hagyományos fakandallók sok kosszal járnak, nem lehet bárhova beépíteni őket, nehéz fenntartani és a fa tárolása is problematikus. Egy elektromos kandallóval nem kell a fa tárolása, használata miatt aggódni, emiatt sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb is.

A zonális fűtés takarékos

zoneEgy elektromos kandallóval a zonális fűtés egyszerűen alkalmazható, hiszen a lakásban az átlag hőmérséklet alacsonyabb lesz, csupán ott működik majd a fűtés ahol a legtöbbet tartózkodik. Ez az eljárás az energia számláját akár 10%-al is lecsökkentheti, hiszen a hagyományos gáz vagy fa kandallók ellenkezőleg működnek, ezáltal fölöslegesen pazarolva az energiát.

Hatékonyság

ledA 3D LED technológiával felszerelt ClassicFlame tűzterek jelentősen csökkentik az energiafogyasztást. A LED égők működési élettartama több mint 75000 óra és nem tartalmaznak higanyt, amelynek következtében környezetbarát és csökkenti a szén-dioxid kibocsátást, valamint a működés költségeit. Mivel 90%-al kevesebb hőt termel a hagyományos izzóknál, a LED égők nem fórrósodnak fel és biztonságosak.

Biztonság

safetyClassicFlame elektromos kandallók rendelkeznek önleállító funkcióval aminek beállítása lehetővé teszi, hogy legkevesebb 30 perc vagy legtöbb 9 óra működés után a kandalló magától leálljon. Beállíthatja az időmérőt és már nem kell aggódnia, hiszen a kandalló magától leáll majd, ezáltal is csökkentve annak a lehetőségét, hogy a kandallót több napra is működésbe felejtse. A ClassicFlame elektromos kandallói elegendő hőt termelnek ahhoz, hogy egy 40 négyzetméteres helységet bemelegítsen, a kandalló azonban mégsem melegszik túl, hozzáérés esetén is az égés lehetősége kizárt.

A levegő minősége

airA fa és gáz kandallóktól eltérően az elektromos kandallók nem bocsájtanak ki gázokat vagy füstöt, ezáltal is megőrizve a levegő minőségét.

 

Stílusos és környezetbarát

styleAz elektromos kandallók működhetnek fűtési funkcióval vagy anélkül, ezáltal is biztosítva az égő tűz elbűvölő látványát évszaktól függetlenül. A különböző modellek választéka és sokszínűsége lehetővé teszi, hogy olyan kandalló mellett döntsön, amely az ön stílusához és a meglévő bútorzatához is illő legyen.

Egyszerű kezelni

just-plugEgy hagyományos fa kandallót nehéz megépíteni és beszerelése után nem lehet elmozdítani. Mivel a ClassicFlame elektromos kandallókat ahhoz, hogy működjön csupán a konnektorba kell bedugni, azok könnyen elmozdíthatóak egyik helyről a másikra. Ezen kívül, elegáns tervezésük miatt a ClassicFlame kandallók kellemes hangulatot biztosítanak otthonában, hiszen rendkívül esztétikusak akkor is, ha nincsenek bekapcsolva.

 

 

English Moldova Romania Slovakia