Gyakran ismételt kérdések

Igen, a távirányító segítségével be/ki lehet kapcsolni a fűtés funkciót. Hasonlóan ellehet indítani/megállítani a fűtést a vezérlő panelről is. 

Nem, a ClassicFlame kandallók elektromosak. Csupán a konnektorhoz kell csatlakoztatni és már működő képes. 

Igen, az összeszerelés után, a ClassicFlame kandallók stabilak, így könnyedén elmozdíthatóak.

Az elektromos kandallók tökéletes alternatív fűtési lehetőséget nyújtanak otthonának. A lakhelyedtől és az áramszolgáltatótól függően, az ára 0.03 $ – 0.06 $ egy óra működése a láng hatással és a fűtés funkcióval az átlag fogyasztás 0.1 $ – 0.13 $ óránként. 

Átlagos  esetben, a ClassicFlame elektromos kandalló egy 37m2 -es területet képes lefedni és felmelegíteni. A pontos felmelegítendő terület meghatározása függ a külső hőmérséklettől és az épület szigetelésétől. A maximális teljesítmény érdekében az elektromos tűzteret egy zárt helyen vagy irodában ajánlott használni.

A ClassicFlame elektromos kandallók elsősorban az ön lakhelyének megszépítésének tesz eleget, nem pedig a fűtés forrásként. A melegítés funkció célja gyakorlatilag központi fűtés kiterjesztését szolgálja, amely akkor a leghatásosabb ha az zonális fűtésre használják (egyetlen helyiségben). 

A hőszabályozó funkció teszi lehetővé, hogy a szobában a kívánt hőmérséklet legyen. Amikor a hőmérséklet elérte a megfelelő szintet, a fűtés automatikusan leáll, és újra elindul amikor szükséges, hogy fenntartsa a kívánt hőmérsékletet.

Tartsa nyomva az indítás gombot a vezérlő panelen 4 másodpercig.

A kandalló két különálló dobozban érkezik. Az egyik dobozban a faburkolat, míg a másokban az elektromos tűztér található.

Nem, a mi kandallóink nem bocsátanak ki füstöt, CO2, gázokat vagy egyéb szennyező anyagok .

Nem, az elülső üveg hőmérséklete alacsony marad, úgyhogy nem jelent veszélyt. 

Nem, kandallóinknak nincs szükségük semmilyen specifikus installációra. Nem képződik láng,hulladék vagy füst.

A legtöbb ClassicFlame elektromos kandallóhoz jár távirányító ami lehetővé teszi az elindítását/leállítását a kandallónak. Hasonlóképpen a kandalló vezérlő panelén is megtalálható egy be/ki kapcsoló gomb. 

A ClassicFlame elektromos kandallóknak nincs szüksége karbantartásra, az egyedüli karbantartó tevékenység amelyet el kell végeznünk az a por letörlése. 

A ClassicFlame elektromos kandalló tűztere fémből, a farönkök pedig egy különleges műanyag és üvegszál anyagból készülnek. 

 

 

Minden idők legrealisztikusabb lángjai

SPECTRAFIREPLUS_LOGO_RO

A ClassicFlame tűzterek LED technológiát alkalmaznak a legrealisztikusabb, legszebb és legélénkebb tűzhatás elérése érdekében. A lánghatást előidéző LED-ek jelentősen csökkentik a működési költségeket, élettartamuk pedig akár 75 000 óra, vagyis közel hat év, sokkal több, mint a többi gyártó által használt hagyományos izzóké. Ráadásul a LED-ek 10-szer kevesebb energiát használnak, mint a hagyományos izzók, és mivel egyben sokkal tartósabbak is, nem kell őket 5-6 évnél korábban kicserléni, ami szintén költségmegtakarítást jelent.

További részletek

 

English Moldova Romania Slovakia