Elektromos kandallók

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb terméket!
Modern bedroom interior 3d
Elektromos kandallók

Fali és sarki, egyedi tervezésű a legjobb minőségű fából, széleskörű faburkolat választékkal. Élvezze varázsát egy kandallónak, függetlenül attól, hogy apartmanban vagy házban lakik.

Részletek


Console media ClassicFlame
Szórakoztató központ

Egy olyan bútor darab, amely lehetővé teszi, hogy nézze a televíziót, miközben a kandalló hangulatát és melegét élvezi. A ClassicFlame otthoni szórakoztató központjai televíziónak és DVD lejátszóknak, tároló hellyel és elektromos tűztérrel.

Részletek


Focare electrice ClassicFlame
Tűztér

Beszerelhető bútorba, falba vagy rendelésre készített kandallókba. A legjobb megoldás a saját tervei megvalósítására. Távirányítás, melegítés és 3D LED technológia a realisztikus lángok érdekében.

Részletek


Focare electrice de perete
Elektromos Kályha

Alakítson ki ön is modern stílust otthonában egy Elektromos kályhával, a minimalista designnak köszönhetően, Spectrafire® technológiával és 3D-s fényhatásokkal. Digitális kijelzővel, beépített termosztáttal, valamint infravörös fűtéssel felszerelt, távirányító is jár hozzá.

Részletek

 

Gyakran ismételt kérdések
Ismerkedjen meg az elektromos kandallóval

Minden információ amit tudnia kell mielőtt megvárásáról egy elektromos kandallót. Tudja meg, hogyan működik, mik a fontos jellemzői, mely elemek különböznek és mik az elektromos kandalló alapfunkció. Érdeklődjön a csökkentett fogyasztásról a kandalló működése és fűtése során, tudja meg milyen előnyökkel járhat egy elektromos kandalló használata otthonában. Látogassa meg GYIK honlapunkat.


English Moldova Romania Slovakia