Classicflame Dizájn

Dizájn

displayA Twin-Star International az optimális választás a hi-tech bútorzat iparágban. Tervezőink és mérnökeink alaptudását a klasszikus technikák határozzák meg, amelyhez társulnak a legújabb fejlesztések és modern technológiák ismeretével. Prémium tervezéseink egyaránt alkalmazzák a vezeték nélküli hálózat – wireless hang és Bluetooth® átvitelt, az Apple®termékek csatlakoztatásának lehetőségét dokkoló által, beépített hangszórókat, de akár termoelektromos bőrállványt és italtartót is. A fűtésre alkalmas ClassicFlame kandallók a láng hatásokat a L.E.D.® szabadalma alatt álló techonológiát alkalmazza – quartz infravörös technológia a hőtermeléshez és távirányítás. Termékeink könnyed kezelhetősége jól átgondolt és minden termékünkre általánosan alkalmazott – Biztosítva a magas színvonal megőrzését és minőségét.

Minőség

Több mint 17 évnyi elektromos kandalló gyártási és fejlesztési tapasztalattal a Twin-Star International piacvezető az innovatív bútorzat gyártásban. Mérnökeink és minőségellenőreink elkötelezettek abban, hogy minden egyes termékünk megfeleljen a saját standardjainknak, míg harmadik csapatunk speciális laboratóriumokban tesztelik azoka33WM0194-0232-SM3408-DL-Product-Shot-Raymour-&-Flanigan_023t. Bútorzataink és kandallóink melyeket gyártunk nem csak esztétikusak, de erősek és tartósak is, amelyek kiállják az idő próbáját. A mi termékeink megtestesítik a legmodernebb technológiát amelyet beépítenek a kézzel választott kemény fakeretekbe és faburkolatokba. Vásárlóink bizalommal fordulnak hozzánk, tudván, hogy vállalatunk kitűnő minőséget nyújt számukra.

Ügyfélszolgálat

Az egyik kulcstényező ami elvezetett az idők során a Twin-Star International sikerességéhez az a képességünk, hogy a legjobb technikai ügyfélszolgálatot biztosítjuk. A különféle útbaigazító programok, a céltudatos marketing eszközök, a kooperációs lehetőségek és eladás ösztönzések, mind úgy gondoljuk hozzájárul az ügyfélszolgálatunkhoz, ami minket meghatároz. suport-classicflamePartnereink bizalommal értékesítik a ClassicFlame kandallókat, ugyanis folyamatos támogatást és segítséget nyújtanak nekik technikusaink. Mivel folytonos kommunikációra számtalan lehetőségük van, a vásárló szándéka szerint értesíthet és kommunikálhat bármilyen jellegű probléma esetén velünk.

logo-designedintheusa-hu* A Bluetooth elnevezés és logó® a Bluetooth SIG, Inc. által jegyzet márka és bármilyen felhasználása a márkának a Twin-Star International általi licenc. A többi felhasznált márka és védjegy birtoklója a tulajdonosok.

English Moldova Romania Slovakia